Forma-1 Kanadai Nagydíj

2 days agoKanadai Nagydíj. Brit nagydíj - Silverstone.


Pin On Forma 1 2016

A gerincbe hatol a fájdalom és.

. Sergio Pérez a Red Bull mexikói pilótája érte el a legjobb köridőt szombaton a Forma-1-es Monacói Nagydíj harmadik szabadedzésén. Csodálatosan érzem magam az első kanyarban megtámadom Maxot. Német Nagydíj - MotoGP.

A kanadai visszacsúszott a mezőny végére első szárnya bánta a koccanást. 2 days agoNicholas Latifi elutasítja azon állításoknak melyek szerint a hétvégi az első hazai futama Kanadában lehet az utolsó Forma-1-es versenye. Osztrák nagydíj - Spielberg.

Német Nagydíj - Moto3. A Forma-1-es Spanyol Nagydíj hétvégéjének menetrendje. Latifi a Monacói Nagydíj első áldozata a kanadai a hajtűben csúszott a falba.

Ha nem Wolff szerint nem kizárt hogy ki kell hagynia a versenyt. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. 1 day agoA címvédő Max Verstappen vezeti az összetett eredménylistát a Kanadai Nagydíj időmérője M4 Sport 2145 előtt.

1 day agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Az őrületes F1-es időmérő összefoglaló videója Alonso hatalmas volt Fotó. Itt megtudhatod hogy melyik Forma-1 nagydíj mikor lesz a TV műsorban és megnézheted az F1 versenynaptárat is.

Lance Stroll kanadai Aston Martin 2 18. 2000-2200 Élő - M4 Sport Görgess tovább a reklám után folytatjuk. A holland a második gyakorláson futott körével vezeti a listát a kvalifikációt megelőzően ugyanis megérkezett az eső.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Spanyol Nagydíjat és átvette a vezetést az összetettben miután az eddigi első Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája műszaki hiba miatt kiesett. Alfa Romeo 41. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15.

A Kanadai Nagydíj programja és TV-közvetítései M4 Sport. Hamilton feladja nem indul a kanadai futamon. Így áll a Forma-1-es pontverseny a Kanadai Nagydíj után.

Forma-1 Világbajnokság 2022 menetrend. Másodikként a Ferrari hazai színeket képviselő versenyője Charles Leclerc zárt míg a harmadik utóbbi csapatársa a spanyol Carlos Sainz Jr. Red Bull 235 pont 2.

Forma-1 Kanadai Nagydíj - Az 1. A pletykák nem csak arról szólnak hogy a Williams állítólag kétéves szerződést kötött a regnáló Formula 2-es bajnok Oscar Piastrival 2023-ra és 2024-re hanem arról is hogy az Alpine szinte egyből megkezdheti a fiatal ausztrál. Stroll is érintette egy helyen a falat de az Aston Martinja defektet kapott.

George Russell a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Azeri Nagydíjának futamán a bakui versenypályán 2022. Kanadai nagydíj - Montréal. Kérdés hogy a pénteken kezdődő Kanadai Nagydíj szabadedzéseire sikerül-e a hétszeres világbajnoknak generálódnia.

Látható hogy ez már nem izomfájdalom. Forma-1 Időmérő edzés. Olyan versenyzőkről írunk mint Lewis Hamilton Fernando Alonso Sebastian Vettel Max Verstappen Lando Norris Daniel Ricciardo de feltűnnek a csapatok mint a.

Szenzációs kameranézetből a Mercedes a legendás F1-es pályán videó Fotó. Fernando Alonso az Alpine spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság harmadik szabadedzésén a Kanadai Nagydíjnak otthont adó montreali Gilles Villeneuve pályán 2022. 1 day agoKanadai Nagydíj.

Megbüntették Alonsót módosult a Kanadai Nagydíj végeredménye. A Mercedes Forma-1-es csapata a Kanadai Nagydíj szombati napjára eltávolította az autójának padlólemezére szerelt. Verstappennek ez az idei negyedik és pályafutása 24.

Június 18-án egy nappal a futam előtt. Friss forma-1 hírek elemzések a pilótákról és csapatokról versenyekről a pályákról a teljes szezonról és az F1 egész világából pályán belül és kívül. Csou Kuan-jü kínai Alfa Romeo 1 csapatok.

A Forma-1-ben mindig történik valami akkor is ha igazán nincs. Német Nagydíj - Moto2.


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Pin On Formula 1 Racers

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel